BISZKOPTY BEZGLUTENOWE

Przepisy » FIT zdrowe słodkości » BISZKOPTY BEZGLUTENOWE

BISZKOPTY BEZGLUTENOWE, które można wykorzystać do różnych deserów.

Składniki:

  • 2 jajka
  • pół szklanki skrobii kukurydzianej
  • pół szklanki mąki kukurydzianej
  • pół szklanki erytrytolu (zamiennik cukru)
  • aromat waniliowy


Białka jaj ubij na sztywną pianę, nastęnie dodaj żółtka i stopniowo mąki, cukier, całość należy zmiksować, aż powstanie gęsta, puszysta masa (ja dodałam jeszcze aromat waniliowy)

Piecz w piekarniku 10-12 minu



Poradnia dietetyczna

Studio Urody BE BEAUTY to wyjątkowe miejsce dla każdego.

Wyjątkowy klimat dla wyjątkowych ludzi - takich jak Ty

To miejsce odsłoni przed Tobą magię pielęgnacji Twojego ciała na najwyższym światowym poziomie. Tylko tutaj poczujesz się naprawdę sobą... Spokój, relaks, przyjemne wnętrze - tutaj czas zatrzymał się dla Ciebie.


Anna Kisielewicz - Dietocoach

Współpracujemy z laboratorium medycznym DIAGNOSTYKA.

Nasi pacjenci mają zniżkę na badania w wysokości 15% na terenie całej Polski



 
 
Poradnia dietetyczna
ul. Niepodległości 28
66-400 Gorzów Wlkp.
 
507 682 780