WĄTROBA INDYCZA Z CEBULKĄ

Przepisy » Obiadowe inspiracje » WĄTROBA INDYCZA Z CEBULKĄ

Wątroba indycza z cebulką w zasmażce na bazie mąki kokosowej. Całość smażona na maśle klarowanym.

Składniki:

  • Wątroba indycza 200g
  • Cebula biała 70 g
  • Mąka kokosowa 40 g
  • woda opcjonalnie (wlewamy do mąki i mieszamy)
  • Masło klarowane 10 g


Na rozgrzaną patelnię dodaj masło, następnie pokrojoną cebulkę. Po chwili dodaj pokrojoną wątróbkę z indyka, przypraw (sól himalajska, pieprz, papryka słodka). Pod koniec dodaj mąkę kokosową, którą wcześniej należy wymieszać z wodą.



Poradnia dietetyczna

Studio Urody BE BEAUTY to wyjątkowe miejsce dla każdego.

Wyjątkowy klimat dla wyjątkowych ludzi - takich jak Ty

To miejsce odsłoni przed Tobą magię pielęgnacji Twojego ciała na najwyższym światowym poziomie. Tylko tutaj poczujesz się naprawdę sobą... Spokój, relaks, przyjemne wnętrze - tutaj czas zatrzymał się dla Ciebie.


Anna Kisielewicz - Dietocoach

Współpracujemy z laboratorium medycznym DIAGNOSTYKA.

Nasi pacjenci mają zniżkę na badania w wysokości 15% na terenie całej Polski



 
 
Poradnia dietetyczna
ul. Niepodległości 28
66-400 Gorzów Wlkp.
 
507 682 780