Płatki owsiane wsyp do garnka i zblenduj, następnie w kolejności dodawaj składniki: jogurt, pokrojony banan, jajo, białko, cynamon, stewia, proszek do pieczenia, zblenduj na gładką masę. Przełóż do foremek na muffiny i do każdej dodaj kawałki czekolady. U mnie wyszło 9 muffinek.

Czas pieczenia ok. 25 minut w temp. 200 stopni.

Makroskładniki: 600 kcal, B: 30,5 g, T: 22,5 g, W: 72,4 g

Składniki:
  • płatki owsiane bg 50 g
  • banan 120 g
  • 1 jajo kurze całe
  • jogurt kokosowy naturalny 100 ml
  • czekolada gorzka 90% Wawel 16 g
  • isolate białka (u mnie wanilia) 15 g
  • cynamon, stewia, proszek do pieczenia bg 1 łyżeczka

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach