Pokrojony por i ząbek czosnku, podduś na patelni około 5 minut (użyłam spray’u beztłuszczowego). Przełóż do garnuszka. Dorzuć do pokrojonych buraczków. Zalej 1 l wody, dodaj przyprawy i gotuj 30 minut. Dodaj mleczko kokosowe i gotuj jeszcze 5 minut. Wyjmij ziele angielskie i liść laurowy – zmiksuj. Posyp świeżym koperkiem lub natką pietruszki.
U mnie w wersji mięsnej z filetem z kurczaka:-)

Składniki:
  • 200 g buraka
  • por 50 g
  • czosnek 6 g (jeden ząbek)
  • sól himalajska, pieprz ziołowy, liść laurowy, ziele angielskie
  • mleczko kokosowe 21 g tłuszczu 50 ml

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach