przyprawy: sól himalajska, pieprz, czarnuszka, curry
Składniki:
- sałata lodowa 40 g
- tuńczyk w wodzie 100 g
- pomidorki koktajlowe 150 g
- cebula czerwona 30 g
- ogórek kiszony 60 g (1 sztuka)
- jaja przepiórcze 2 sztuki (24 g)
- awokado 70 g
utworzone przez Anna Kisielewicz | lis 9, 2019 | Lekkie i smaczne propozycje na kolację, Przepisy, Wszystkie przepisy | 0 komentarzy

| Cookie | Duration | Description |
|---|---|---|
| CONSENT | 2 lata | YouTube ustawia ten plik cookie za pośrednictwem osadzonych filmów z YouTube i rejestruje anonimowe dane statystyczne. |
| Cookie | Duration | Description |
|---|---|---|
| VISITOR_INFO1_LIVE | 5 miesięcy 27 dni | Plik cookie ustawiony przez YouTube w celu pomiaru przepustowości, który określa, czy użytkownik otrzyma nowy czy stary interfejs odtwarzacza. |
| YSC | sesja | Plik cookie YSC jest ustawiany przez YouTube i służy do śledzenia wyświetleń osadzonych filmów wideo na stronach YouTube. |
| yt-remote-connected-devices | nie dotyczy | YouTube ustawia ten plik cookie do przechowywania preferencji wideo użytkownika za pomocą osadzonego wideo YouTube. |
| yt-remote-device-id | nie dotyczy | YouTube ustawia ten plik cookie do przechowywania preferencji wideo użytkownika za pomocą osadzonego wideo YouTube. |
| Cookie | Duration | Description |
|---|---|---|
| CookieLawInfoConsent | 1 rok | Brak opisu |
| woocommerce_recently_viewed | sesja | Ostatnio oglądane śledzenie produktów w woocommerce za pomocą skróconego kodu i plików cookie |