Sposób przygotowania: na oleju usmaż pokrojoną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodaj na patelnię krewetki i smaż około 5 min. Posiekaj drobno ostrą papryczkę. Podsmaż z krewetkami. Dodaj pomidory, sok z cytryny, pokrojone drobno suszone pomidory i bazylię. Dopraw solą. Duś około 10 min.

Wartość odżywcza: 365,1 kcal, B: 25,5 g, W: 17,7 g, T: 20,9 g

Składniki:
  • pomidory z puszki krojone 100 g
  • krewetki tygrysie 100 g
  • cebula 50 g
  • cytryna 50 g
  • olej kokosowy 20 g
  • zielone papryczki ostre jalapeno 18 g
  • suszone pomidory 14 g
  • czosnek 5 g
  • bazylia świeża 4 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach