Orzechy zmiel lub zmiksuj w blenderze na mączkę. Wszystkie składniki wrzuć do miski i dokładnie wymieszaj. Uformuj kulki. Obtocz w wiórkach kokosowych, a następnie wstaw do lodówki:-)

Składniki:

na 16 sztuk(małych) lub 8 dużych:

  • 150 g orzechów (u mnie włoskie, laskowe)
  • 50 g migdałów
  • 40 g gęstego mleczka kokosowego z puszki (22%)
  • 40 g ksylitolu zmielonego na puder
  • 20 g oleju kokosowego
  • aromat waniliowy
  • 2 łyżeczki karobu
  • wiórki kokosowe do obtoczenia

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach