Makaron ugotuj według instrukcji. Krewetki podsmaż na maśle klarowanym. Warzywa krzyżowe zalej ciepła wodą i ugotuj. Następnie odcedź makaron i warzywa, dodaj do krewetek, całość wymieszaj, dodaj mleczko kokosowe i przyprawy: sól himalajska, pieprz, kurkuma, curry. Pyszne i aromatyczne, a przy tym sycące.

Makroskładniki: 541 kcal, B: 31 9g, T: 21,7 g, W: 51,7g

Składniki:
  • makaron gryczany 70 g
  • krewetki 100 g
  • masło klarowane 10 g
  • mleczko kokosowe 19% 50 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach