Niezwykle aromatyczna i smaczna

Grzyby myjemy i kroimy w paski. Warzywa obieramy, kroimi w plasterki lub słupki (dowolność). Cebulę z marchewką podduszamy na patelni, a następnie przekładamy do garnka z pozostałymi składnikami. Zalewamy 1 l wody, przyprawiamy do smaku i gotujemy 30 minut.
Pod koniec dodajemy oliwę z oliwek, świeży koperek i u mnie pulpeciki z kurczaka:-)

Przyprawy: sól himalajska, pieprz biały mielony, liść laurowy, ziele angielskie, kurkuma, curry.

Składniki na 1 porcję:
  • boczniaki 100 g
  • cebula biała 30 g
  • marchew 50 g
  • seler korzeniowy 30 g
  • oliwa z oliwek 8 g (jedna łyżka)

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach