Wątroba indycza z cebulką w zasmażce na bazie mąki kokosowej. Całość smażona na maśle klarowanym.

Na rozgrzaną patelnię dodaj masło, następnie pokrojoną cebulkę. Po chwili dodaj pokrojoną wątróbkę z indyka, przypraw (sól himalajska, pieprz, papryka słodka). Pod koniec dodaj mąkę kokosową, którą wcześniej należy wymieszać z wodą.

Składniki:
  • Wątroba indycza 200g
  • Cebula biała 70 g
  • Mąka kokosowa 40 g
  • woda opcjonalnie (wlewamy do mąki i mieszamy)
  • Masło klarowane 10 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach