Grzyby zalej wodą i zostaw na 2 godziny. Kiedy zmiękną, gotuj je w tej samej wodzie przez około 20 minut, następnie dodaj obrane, pokrojone warzywa oraz pieprz, kurkumę, liść laurowy i ziele angielskie.

Gotuj 30 minut.

Pod koniec dodaj mleczko kokosowe (ilość zależna od intensywności, jaką chcesz uzyskać), dopraw szczyptą soli.

Składniki:
  • 40 g suszonych grzybów (np. podgrzybków brunatnych)
  • 1 mały seler
  • 1 marchewka
  • 1 mały por
  • 1 listek laurowy
  • 2 ziarenka ziela angielskiego
  • pieprz ziołowy
  • sól himalajska
  • kurkuma
  • mleczko kokosowe 22% tłuszczu

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach