200 g kaszy jaglanej
2 szklanki mleka (może być też napój roślinny)
1 szklankiż wody
2 łyżki ksylitolu

ugotować na gęstą „papę”.

Dno tortownicy wyłożyć papierem.

Na patelni na łyżce masełka klarowanego przesmażyć 2 kg startych na grubych oczkach jabłek: dodać 5 łyżek ksylitolu i cynamon.

Pół papki z kaszy wyłożyć na dno tortownicy. Następnie nałożyć przesmażone jabłka i nakryć znowu warstwą kaszy. Przykryć górę folią aluminiową i piec 40 min w 180 stopniach. Smacznego

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach