Składniki , oprócz czekolady, zmiksować. Czekoladę rozpuścić z odrobiną wody, dodać do pozostałych składników. Całość wymieszać.

Piec w temp. 170 stopni ok.30 minut

Ciasto po wystygnięciu można pokroić w kostkę, przekroić i posmarować masłem orzechowym, obtoczyć w wiórkach kokosowych.

Smacznego

Składniki:
  • 400 g daktyli
  • 2 łyżki karobu
  • 400 g gorzkiej czekolady minimum 70%
  • ekstrakt waniliowy
  • 6 jajek
  • 150 ml oleju kokosowego
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach