Banan rozgnieć widelcem.

Wymieszaj z lekko roztopionym olejem oraz z resztą składników.

Piecz małe ciasteczka przez 15-20 minut w 170 stopniach

Składniki:

na 10 ciasteczek

  • banan
  • 3 czubate łyżki płatków owsianych BG (można śmiało dodać także jaglane)
  • łyżka wiórków kokosowych
  • łyżka owoców goji (wcześniej namoczone)
  • łyżka posiekanych migdałów
  • 3 daktyle posiekane
  • 2 łyżeczki oleju kokosowego stałego
  • łyżka miodu naturalnego lub syropu z agawy

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach