Tym razem wychodzę do Was z propozycją na proste w przygotowaniu i jednocześnie mega smaczne: CZEKOLADOWE CIASTO Z JABŁKAMI.

Wszystkie składniki, oprócz jabłek, przełóż do miseczki i zblenduj na gładką masę. Następnie formę do ciasta 22 cm spryskaj sprayem beztł. lub delikatnie posmaruj olejem kokosowym. Przelej masę do formy, następnie dodaj część pokrojonych jabłek, wymieszaj, dodaj stewię, ponownie wymieszaj. Pozostałe jabłuszka ułóż na wierzchu, posyp cynamonem. Piecz w temperaturze 180C około 40 min.

Makroskładniki 1/4 porcji: 336 kcal, B: 16,95g, T: 8,45g, W: 50,4g

Składniki:
  • mąka ryżowa 150 g
  • banany 200 g
  • jabłka 200 g
  • jaja kurze całe 150 g (3 szt)
  • isolate białka wanilia 40 g
  • olej kokosowy 15 g
  • karob 10 g
  • stewia
  • proszek do pieczenia bg 1,5 łyżeczki

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach