Komosę ryżową zalej wodą i ugotuj ( ja zawsze gotuję na wieczór i odstawiam). Następnie pokrój orzechy, wymieszaj z komosą, dodaj pokrojone daktyle i banana. Całość polej miodem. Uwielbiam komosę w wersji na słodko. Jest źródłem pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych, a także wielu witamin i składników mineralnych, m.in. żelaza, magnezu, cynku, potasu, manganu.

*przed ugotowaniem przepłucz komosę w wodzie

Składniki:
  • 4 łyżki komosy ryżowej
  • pół banana
  • suszone daktyle
  • garść orzechów (u mnie mix)
  • miód naturalny 

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach