Produkty, poza owocami, należy zblendować, przełożyć do pucharku deserowego, podawać z owocami.

Makroskładniki: 395 kcal, B: 20,5 g, T: 20,8 g, W: 39,1 g

Najlepiej smakuje schłodzone, zatem odstaw na jakiś czas do lodówki.

Składniki:
  • daktyle suszone 29 g
  • karob 5 g
  • masło z orzechów laskowych 20 g @maslove100procent
  • awokado 1/4 sztuki 35 g
  • białko koncentrat (u mnie o smaku kinder bueno) 20 g
  • maliny mrożone 50 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach