Przepis, który koniecznie musisz wypróbować: ORZECHOWE BROWNIE Z OWOCAMI I DYNIĄ skradło moje serce.
Sposób przygotowania: daktyle namocz w gorącej wodzie (ja zostawiam na 10 munut), czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, wszystkie składniki zblenduj i przełóż do formy 22 cm (pryskam formę sprayem beztł. ). Piecz w piekarniku w 180 C 60 minut. Makroskładniki 1/4 porcji (spokojnie na posiłek): 416, 75 kcal, B: 17, 4 g, T: 24, 9g, W: 34, 65g
Składniki:
- puree z dyni hokkaido 430 g
- suszone daktyle 100 g
- masło z orzechów laskowych 100 g @maslove100procent
- stewia
- mrożone maliny 100 g
- jajka M 2 szt
- gorzka czekolada 90% 50 g
- odżywka białkowa Nutella 30 g


