Wszystkie składniki, oprócz truskawek i wiórków kokosowych zblenduj na gładką masę. Foremkę (tortownica 22 cm) do ciasta spryskaj sprayem beztł. lub posmaruj olejem kokosowym. Przełóż do blachy masę na ciasto, na wierzch wyłóż truskawki. Piecz w piekarniku ok. 45 minut 180 stopni. Gotowe ciasto posyp wiórkami kokosowymi.

1/4 ciasta to ok. 405 kcal

Składniki:
  • olej kokosowy nierafinowany 50 g
  • jaja kurze 6 szt
  • mąka kokosowa 60 g
  • erytrytol 50 g
  • proszek do pieczenia bg 1 łyżeczka (8g)
  • wiórki kokosowe 20 g
  • truskawki mrożone 200 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach