Żelatynę zalej 2,5 łyżkami gorącej wody, wymieszaj dokladnie tak, aby się rozpuściła i odstaw do wystygnięcia. Jogurt wymieszaj z białkiem, następnie z żelatyną, przelej do salaterki lub kokilki. Wstaw do lodówki na 4 godziny. Następnie całość posyp wiórkami, płatkami migdałów i pokruszoną czekoladą.

Makroskładniki: 359 kcal, B: 21 g, T: 24 g, W: 16,4 g

Składniki:
  • jogurt naturalny kokosowy 180 g
  • żelatyna 4 g
  • białko o smaku waniliowym 15 g
  • migdały w płatkach 10 g
  • wiórki kokosowe 8 g
  • czekolada gorzka 90% np. Wawel 6 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach