Szybka, łatwa w przygotowaniu, gotową dzielicie na porcje, do pudełeczka i do pracy/szkoły jak znalazł.
Piekarnik rozgrzej do 180 stopni. Składniki połącz ze sobą i dokładnie zblenduj. Foremkę do pieczenia chleba popryskaj sprayem beztł. Masę przelej do foremki. Piecz ok. 35-40 minut.
Po wystygnięciu podziel na 12 porcji.
Makro na 1 porcję: kcal 190, B: 6.5 g, T: 16 g, W: 4.3 g
Składniki:
- mąka migdałowa 200 g
- mąka kokosowa 30 g
- mleczko kokosowe 17% tłuszczu 150 ml
- sok z 1 cytryny
- 4 jaja kurze
- olej kokosowy 30 g
- starta skórka z cytryny 1.5 łyżeczki
- erytrytol 30 g
- proszek do pieczenia 10 g


