Szybka, łatwa w przygotowaniu, gotową dzielicie na porcje, do pudełeczka i do pracy/szkoły jak znalazł.

Piekarnik rozgrzej do 180 stopni. Składniki połącz ze sobą i dokładnie zblenduj. Foremkę do pieczenia chleba popryskaj sprayem beztł. Masę przelej do foremki. Piecz ok. 35-40 minut.

Po wystygnięciu podziel na 12 porcji.

Makro na 1 porcję: kcal 190, B: 6.5 g, T: 16 g, W: 4.3 g

Składniki:
  • mąka migdałowa 200 g
  • mąka kokosowa 30 g
  • mleczko kokosowe 17% tłuszczu 150 ml
  • sok z 1 cytryny
  • 4 jaja kurze
  • olej kokosowy 30 g
  • starta skórka z cytryny 1.5 łyżeczki
  • erytrytol 30 g
  • proszek do pieczenia 10 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach