Przepis, który koniecznie musisz wypróbować: ORZECHOWE BROWNIE Z OWOCAMI I DYNIĄ skradło moje serce.

Sposób przygotowania: daktyle namocz w gorącej wodzie (ja zostawiam na 10 munut), czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, wszystkie składniki zblenduj i przełóż do formy 22 cm (pryskam formę sprayem beztł. ). Piecz w piekarniku w 180 C 60 minut. Makroskładniki 1/4 porcji (spokojnie na posiłek): 416, 75 kcal, B: 17, 4 g, T: 24, 9g, W: 34, 65g

Składniki:
  • puree z dyni hokkaido 430 g
  • suszone daktyle 100 g
  • masło z orzechów laskowych 100 g @maslove100procent
  • stewia
  • mrożone maliny 100 g
  • jajka M 2 szt
  • gorzka czekolada 90% 50 g
  • odżywka białkowa Nutella 30 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach