Tym razem moi drodzy coś dla fanów PTASIEGO MLECZKA.

Mleczko kokosowe podgrzej w garnuszku do momentu, aż będzie gorące (nie wrzące), cały czas mieszając dodaj białko, odrobinę stewii, żelatynę. Przelej masę do formy. W tym czasie rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej i dodaj do masy kokosowej.

Po ostygnięciu włóż do lodówki.

Makroskladniki 1/4 porcji: 359, 5 kcal, B: 14,3 g, T: 29,8 g, W: 6,3g Posiłek w stylu low carb:-)

Składniki:
  • 1 puszka mleczka kokosowego ( u mnie real thai 19%) ok. 400 ml
  • isolate białko wanilia 30 g
  • czekolada 90% Wawel 100 g
  • żelatyna 10 g

Zapisz się do newslettera!


Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami

w dieto-coaching.pl.

Odbierz przepis

na pyszne CIASTO DYNIOWE LOW CARB

Dziękujemy za zapisanie się do naszego Newslettera! Dziękuję -- Anna Kisielewicz Dietocoach